Labona Logo

Yritykselle nettikauppa / Nettikauppapaketit

WordPress & Woocommerce

Verkkokauppa

Tuotamme yrityksellesi myyntiä takovan nettikaupan, jota on helppo hallinoida itse. Voit lisätä tuotteita ja tuoteryhmiä rajattomasti ja autamme sinua kasvattamaan verkkokauppabisnestäsi.

Muotivaatteiden nettikauppa selaimessa
Katso video

Monipuolinen ja kevyt nettikauppa

Kustomoitu brändillesi

Moderni ulkoasupohja

Ammattitaitoinen graafikko muokkaa yrityksesi nettikaupan ilmeen toiveidesi mukaisesti. Graafikkomme varmistavat, että yrityksesi nettikauppa herättää nettikaupassa vierailijoissa luottamusta ja mielenkiintoa valikoimaasi kohtaan.

Nettikaupan ulkoasua pystyt halutessasi kevyesti muokkaamaan aina myös itse.

Sinun nettikauppasi

Ilman rajoitteita

Omistat itse oman nettikauppasi, emmekä rajoita mahdollisuuksiasi teknisin keinoin. Voit lisätä nettikauppaasi rajattomasti tuotteita ja tuoteryhmiä, tuotekuvia, välilehtiä tai muuta sisältöä!

Helppo

Tuotteet & tuoteryhmien hallintatyökalu

Pystyt lisäämään tuotteita ja tuoteryhmiä itse yksitellen. Määrittele tuote, hinta, mahdolliset kampanja-alennukset, tuotekuvat ja tuotekuvaukset.

Nettikaupastasi löytyy mahdollisuus myös suurten tuotelistojen lataamiseksi nettikauppaan .csv muodossa. Pystyt lisäämään jopa satoja tai tuhansia tuotteita nappia painamalla.

Kätevä

Tilausten ja asiakasryhmien hallintatyökalu

Asiakkaillasi voi olla mahdollisuus luoda omat asiakastilit nettikauppaasi. Tilausten ja asiakkaiden hallintatyökalun kautta pystyt selkeästi käsittelemään tilauksiasi ja koordinoimaan myyntiäsi, sekä hallinoimaan varastosi saldoa.

Luottokorttimaksut, Paypal, Tilisiirto, Lasku

Kattavat maksutavat

Asennamme sinulle valmiiksi ne maksutavat joita haluat nettikaupassasi olevan käytössä.

Suosituimpia maksutapoja ovat Klarna lasku, luottokorttimaksut, Paypal tai halutessasi voit myös sallia tilausten maksamisen toimituksen yhteydessä.

*Nettikauppiaan tulee tehdä mahdolliset maksuliikennesopimukset haluamansa palveluntarjoajan kanssa. Ohjeistamme ja autamme mielellämme sopivan maksupalveluntarjoajan valitsemisessa, sekä sopimusten tekemisessä ja maksurajapintojen integroimisessa nettikauppaasi.

WordPress v6

Nettikauppa rakennetaan maailman johtavimman julkaisujärjestelmän ympärille, jonka ansiosta sivustosi käyttävät uusinta tekniikkaa, soveltuvat kaikille käyttölaitteille ja on skaalattavissa liiketoimintasi tarpeiden mukaan.

Avaimet käteen

Tilaa nettikauppapakettimme ja nettikauppasi pystyttävät alan ammattilaiset. Sinun ei tarvitse opetella rakentamaan nettikauppaa vaan pääset hyppäämään suoraan nettikauppasi brändin ja myynnin kasvattamiseen.

Kävijäseuranta

Nettikauppaasi implementoidaan sivustojen kävijäseuranta ja näin sinun tai osoittamasi ammattilaisen on helppo seurata mitä nettikaupassasi tapahtuu ja miten asiakaskuntasi käyttäytyy.

Valmis verkkokauppa

Hinta alk. 2990€

Yrityksellesi valmis verkkokauppa, räätälöitynä juuri sinun yrityksesi näköiseksi ja tarpeisiin. Täytä alla oleva tarjouspyyntölomake, niin otamme yhteyttä ja teemme kilpailukykyisen tarjouksen.

Keskustellaan

Ota yhteyttä

Keskustelun aloittaminen kanssamme on askel eteenpäin kohti tuottoisampaa nettikauppaa. Ota vain rohkeasti yhteyttä! Annamme mielellämme neuvoja, tietoa ja näkemyksiä nettikauppatoiminnasta ja sen aloittamisesta.

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ

Kerro meille nettisivuhankkeestasi