Labona Logo

WordPress -julkaisujärjestelmä &

Nettisivut yritykselle

Tuotamme yrityksellesi nettisivut joita voit halutessasi päivittää myös itse. Nettisivut tuotetaan toiveidesi mukaisesti. Toteutamme kaiken kokoisia nettisivuhankkeita yksinkertaisista dynaamisiin sivustoihin joista löytyvät haluamasi toiminnallisuudet.

Nettisivut toimivat WordPress -julkaisujärjestelmällä.

Nettisivut
Play Video about Nettisivut
Nettisivujen ulkoasuvaihtoehtoja tietokoneen ruudulla

Kustomoitu brändillesi

Moderni ulkoasupohja

Ammattitaitoinen graafikko muokkaa yrityksesi nettisivujen ilmeen toiveidesi mukaisesti. Graafikkomme varmistavat, että yrityksesi nettisivut näyttävät ammattimaisilta ja herättävät luottamusta sivustoilla vierailijoissa.

Päivitystyökalu

Nettisivut joita on helppo päivittää

Yrityksen liiketoiminta kehittyy ja muuttuu jatkuvasti, joten sivustojen myös tulee olla ajantasalla. Voit ulkoistaa nettisivujen päivittämisen meille tai käyttää helppokäyttöistä päivitystyökalua.

Nettisivujen päivitysytökalun tyylitelty kuvakaappaus

Nopeasti latautuvat nettisivut

Hakukoneoptimoidut

Hakukoneet rakastavat optimoitua, kevyttä sisältöä ja nopeasti latautuvia nettisivuja. Sivustot rakennetaan myös hakukoneet huomioiden ja suoritamme sivustoille useita testejä, jotta voimme varmistua että sivustojen luovutuksen yhteydessä sivustot ovat varmasti laadukkaasti toteutettu ja käyttäjä- sekä hakukoneystävälliset.

WordPress v6

Sivustot rakennetaan maailman johtavimman julkaisujärjestelmän ympärille, jonka ansiosta sivustosi käyttävät uusinta tekniikkaa, soveltuvat kaikille käyttölaitteille ja on skaalattavissa liiketoimintasi tarpeiden mukaan.

Avaimet käteen

Tilaa nettisivupakettimme ja nettisivusi pystyttävät alan ammattilaiset. Sinun ei tarvitse opetella rakentamaan nettisivuja ja pystyt olla varma, että sivustosi ovat varmasti optimoidut ja ammattimaiset.

Kävijäseuranta

Nettisivuille voidaan implementoida sivustojen kävijäseuranta ja näin sinun on helppo seurata mistä nettisivuille kävijäliikennettä tulee, toimivatko mainoskampanjat odotetusti ja palvelevatko sivustosi sisällöt asiakkaitasi.

Nopeasti latautuvat nettisivut

Valmis tilaamaan nettisivut?

Uudet nettisivut

Tee tilaus nyt ja toimitettuasi kaikki tarvitsemamme tiedot, on yrityksesi nettisivut valmiita julkaistavaksi tyypillisesti 5 - 21 arkipiävän kuluessa. Lähetämme sinulle vedoksen uusista nettisivuistasi ja tarvittaessa teemme vielä haluamasi muutokset sivustoon ennen julkaisua.

Tutustu referensseihimme

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ

Kerro meille nettisivuhankkeestasi