Labona Logo

WordPress nettisivut

Nettisivut & Hinta

Kysyttävää?

Meiltä usein kysyttyä

NETTISIVUT

Toimitusaika riippuu palvelupaketista ja projektisi laajuudesta / vaatimuksista. Saatuamme tarvitsemamme materiaalit (esim. yrityksen logo, tuotekuvat, tiedot) niin käärimme hihat viimeistään seuraavana arkipäivänä. Nettisivut ovat tyypillisesti julkaisuvalmiita 1-4 viikon kuluessa töiden aloittamisesta.

Kyllä voit! Kaikkiin nettisivupaketteihimme kuuluu päivitystyökalun integrointi. Päivitystyökalun avulla sinun ei tarvitse osata koodata vaan voit Drag & Drop -toimintaperiaatteella tehdä muutoksia nettisivuihin.

Nettisivut voidaan julkaista yrityksesi valitseman palveluntarjoajan palvelimilla. Vaihtoehtoisesti voit tehdä nettisivujen tilauksen itsellesi helpoksi ja liittää tilaukseen ylläpitopakettimme. Ylläpitopaketit ovat kuukausiveloitteisia ja näin varmistat, ettet ole nettisivujesi kanssa koskaan yksin!

Tilauksen voit tehdä samantien ja näin hyödyntää voimassa olevat hinnat. Tilauksen jälkeen sinun tarvitsee vain kuitata tilaus ja toimittaa meille pyytämämme materiaalit. Me hoidamme tästä loput!

Sinun on mahdollista lisätä tilaukseen sisällöntuotantopalvelu, jolloin hoidamme myös nettisivujen sisällön tuotannon ja tarvittaessa jopa kuvaukset. Nettisivujen tuotannossa hyödynnetään myös ammattikuvapankkia, jossa on miljoonia erilaisia kuvia, varmasti myös teidänkin toimialaltanne.

Jos olet kiinnostunut liittämään sivuillesi verkkokaupan, ota yhteyttä asiakaspalveluumme niin kartoitetaan millaisesta verkkokaupasta olet kiinnostunut. Lähtökohtaisesti Roihu™ ja Glory™ nettisivupaketteihimme voidaan liittää peruspohjainen verkkokauppa ilman lisäkustannuksia.

LASKUTUS

Vahvistettuasi tilauksen, aloitamme projektin suunnittelun ja resursoimisen. Samalla saat meiltä laskun, joka tulee maksaa 14 vrk kuluessa tilauksesta. Halutessasi joustoa laskutusehtoihin, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme vielä ennen tilaustasi! Lasku voidaan jakaa useampaan osaan (esimerkiksi 3 erään). 

Kaikkiin paketteihimme sisältyy korjauskierrokset jolloin teemme haluamasi muutokset veloituksetta.

Ylläpitopaketteihimme kuuluu jatkuva takuu koko ylläpitopaketin tilauskauden ajan. Takuuseen kuuluvat korjaukset ovat mahd. ilmenneet bugit / tyylittelyvirheet / laitteiden epäsopivuus ongelmat / haavoittuvuus korjaukset.  Mikäli päätät ottaa ylläpidon muilta palveluntarjoajilta, teemme nettisivuihin korjaukset veloituksetta 2 kuukauden ajan nettisivujen julkaisusta. 

Nettisivujen sisällöntuotanto

Tarjoamme sisällöntuotantopalvelua jossa alkukartoituksen ja haastattelun pohjalta copywriting ammattilaisemme tuottavat nettisivuillenne myyvää sisältöä.

Nettisivujen ylläpito & Käyttötuki

Ylläpitopaketit

PAUKKU™

50€/kk

Nettisivujen ylläpito nopealla palvelimella, joka varmuuskopioidaan päivittäin.

Sisältää nettisivujen muutos- ja päivitystyöt ammattilaisen toimesta (max. 1 kertaa/kk)

NITRO™

199€/kk

Nettisivujen ylläpito huippunopealla palvelimella, joka varmuuskopioidaan päivittäin ja suojattu (Fort Knox).

Sisältää nettisivujen muutos- ja päivitystyöt ammattilaisen toimesta (max. 2 kertaa/kk)

Sisältää nettisivujen hakukoneoptimoinnin
(max. 1 kertaa kvartaalissa)