Labona Logo

ChatRobotti palvelee asiakkaitasi
silloinkin kun liikkeesi on suljettuna

Hanki enemmän liidejä

& säästä aikaa!

Chatbotti tarjoaa vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin ja pyrkii keräämään yhteystiedot kaupallisista kontakteista, kuten tuote- tai palvelutiedusteluista. Liidit lähetetään suoraan haluamaasi sähköpostiin.

Chatbotti käy verkkosivujesi asiakkaiden kanssa keskusteluja, kehitetyn tekoälyn avulla, joten henkilöstösi ei tarvitse päivystää chatin äärellä erikseen.

Asiakkaasi saavat nopeasti vastauksia etsimäänsä, joten henkilöstöltäsi säästyy myös huomattavasti aikaa ja voivat keskittyä tuottavampiin työtehtäviin.

KUINKA CHATBOTTI TOIMII?

Toimintaperiaate

Chatbotti on erillinen järjestelmä, joka upotetaan sivustoillesi pienen koodinpätkän avulla. Suunnittelemme ennalta määritellyt keskustelupolut järjestelmään. Nämä voivat olla esimerkiksi usein kysyttyjä kysymyksiä (kuten takuu-aika, tuotteen palautus, tarjouspyyntö, hinta-arvio ym) ja vastaukset kysymyksiin (vastaukset suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa). Käyttäjä klikkailee vastaus- ja kysymysvaihtoehtoja ja näin keskustelu etenee kohti haluttua lopputulosta.

Lataa PDF esite

Voit ladata ja tulostaa ChatRobotti -palvelustamme esitteen.

Virtuaalinen edustaja

Kuvittele, että yrityksesi verkkosivuilla päivystää palvelualtis työntekijä kellon ympäri ja joka päivä. Asiakkaasi saavat vastauksia kysymyksiinsä välittömästi, jopa silloinkin kun muut nukkuvat. Entäpä jos vielä kertoisimme, ettei sinun tarvitse maksaa erikseen palkkaa tai työnantajan kuluja, sillä kyseessä ei ole luonnollinen henkilö vaan tekoäly 😉

UUSI LIIDI!

Chatbotti voi toimittaa asiakkaiden jättämät yhteystiedot suoraan yrityksesi myyntiosaston/asiakaspalvelun sähköpostiin. Liidit voidaan erotella keskustelussa käytyjen asioiden mukaan. Esimerkiksi huolto- ja takuu asiat ohjataan suoraan takuuosastolle ja hinta- / tarjouspyyntökyselyt myyntiosastolle.

Liidien toimitus sähköpostiin

ChatBotti kerää palveluistasi kiinnostuneilta kävijöiltä yhteystiedot ja kysyy lupaa jättää yhteydenottopyynnön myyjillesi.

Parempaa palvelua verkossa

ChatBotti tarjoaa asiakkaillesi ainutlaatuisen palvelukokemuksen omilla verkkosivuillasi. Asiakkaasi arvostavat nopeita vastauksia.

Jätä yhteydenottopyyntö

Onko kysyttävää tai oletko kiinnostunut tekemään tilauksen?