Labona Logo

BLOGI

Two men working on computer at home office

WooCommerce käyttöohjeet – Osa 3 – Tilauksen käsittely

Onneksi olkoon! Woocommerce verkkokauppasi on avattu ja on aika tutustua sen hallinnointiin. WWoocommercen käyttö on helppoa ja selkeää ja askel askeleelta käymme läpi hyödylliset ominaisuudet, jotka sinulla olisi hyvä olla hallussa käyttääkseesi verkkokauppaasi sujuvasti.  Kolmannessa osassa itse tilauksen käsittelyyn.

Lue lisää »
Woman using computer laptop

WooCommerce käyttöohjeet – Osa 2 – Tuotetyypit

Woocommercen käyttö on helppoa ja selkeää ja askel askeleelta käymme läpi hyödylliset ominaisuudet, jotka sinulla olisi hyvä olla hallussa käyttääkseesi verkkokauppaasi sujuvasti.  Toisessa osassa keskitymme tuotetyyppeihin, muunnelmatuotteisiin ja niiden muokkaamiseen.

Lue lisää »
People working at webstore

Verkkokauppa – ajankohtaiset trendit

Mitä ottaa huomioon, jos haluat perustaa uuden verkkokaupan tai tuoda jo olemassa olevan bisneksen nykypäivään? Mitkä ovat tämän hetken hyödyllisimmät verkkokaupan trendit, jotka takuulla kestävät myös aikaa?

Lue lisää »
Web Design Template Copy Space Concept

Nettisivujen ulkoasu – ajankohtaiset trendit

Mitkä ovat tämän hetken tärkeimmät trendit nettisivujen ulkoasussa, ja mitä näistä kannattaa oikeasti hyödyntää halutessasi nykyaikaiset nettisivut, jotka kuitenkin kestävät aikaa ja tuovat yrityksellesi mahdollisimman paljon lisäarvoa? Millä keinoin taata käyttäjälle kokonaisvaltainen käyttökokemus?

Lue lisää »
top view of gadgets near website design template and green plant on beige background

Mitä ottaa huomioon nettisivuja ostettaessa?

Nettisivujen ostajana voi olla hankalaa tietää, mitä kaikkea tulisi ottaa huomioon ennen projektiin ryhtymistä. Mistä nettisivujen hinta oikeastaan koostuu ja miksi ammattilaisen käyttäminen projektissa todella kannattaa? Entä mitä pitäisi ottaa huomioon ennen projektiin ryhtymistä?

Lue lisää »