Labona Logo

www.styledbykaisahenriikka.com

ASIAKASTARINA

"Alusta asti oli selvää, että yritys toimisi verkossa."

Kaisa Henriikan tie yrittäjäksi

Kaisa Henriikan it-alan työt loppuivat helmikuussa 2020, juuri ennen korona-ajan lockdownia Lontoossa. Kuten monelle muullekin, pysähtyminen tarjosi Kaisa Henriikalle aikaa miettiä, mitä oikeasti haluaisi tehdä? Ajatus omasta yrityksestä pulpahti pintaan: Nyt tai ei koskaan!

"Olen työskennellyt it-alalla ja ollut mukana monissa webbi-sivustojen kehitysprojekteissa. Täytyy sanoa, että tämän kokoinen projekti valmiiksi kuudessa viikossa on ihan huikea suoritus!”

Kaisa Henriikka on ollut jo pitkään muotivaikuttaja somessa, erityisesti pluskokoisille suomalaisille naisille. Hän päätti kysyä seuraajiltaan, mitä puuttuu suomalaisesta plusnaisten maailmasta?

Vastaus oli selvä: Pluskokoisia, kauniita vaatteita on vaikeaa löytää. Jos ostaa ulkomaalaisista verkkokaupoista, niin palautus/vaihto on kallista, jos vaate ei sattuisikaan sopimaan. Monella seuraajalla oli myös hankaluutena hahmottaa, millainen vaate juuri heille sopisi ja imartelisi juuri heidän vartaloaan ja saisi tuntemaan itsensä kauniiksi?

Näihin ongelmiin Kaisa Henriikka päätti lähteä rakentamaan vastausta oman yrityksensä kautta. Hän halusi jakaa ilosanomaansa, että muoti ja kauneus kuuluvat kaikille.

Kaisa Henriikka jatkoi kyselyä seuraajiltaan Instagramissa ja palvelukokonaisuus hahmottui.

"Myös pluskokoisilla naisilla on oikeus tuntea itsensä upeaksi!”

Tarvittiin siis monipuoliset verkkosivut, jonne rakentaa alusta rekisteröityneelle yhteisölle, keskustelufoorumille, verkkokaupalle, ajanvarausjärjestelmälle, videosisällöille…

Kaisa Henriikan yrityksen rahoittaja kehotti etsimään edullista verkkosivujen kehittäjää kilpailutussivustojen kautta. Kaisa Henriikalle kävi pian selväksi ajatus, että hän tarvitsee suomalaisen sivuston kehittäjän, koska on tekemässä sivustoa suomalaisille asiakkailleen.

"Kun tehdään suomenkielisiä sivuja, niin on hankalaa, jos tekijä istuu Romaniassa tai Iranissa eikä ymmärrä suomenkielisten sanojen asettelua. Siinä joutuisi tekemään itse valtavan työn, ja aikaerot maiden välillä toisivat lisähaastetta."

Erityisen tärkeää Kaisa Henriikalle oli saada kommunikoitua tarkasti sivuston tekijälle, mitä hän haluaa ja millaisilta hänen sivujensa tulisi näyttää. Olihan kyse hänen omasta brändistään!

Verkkosivujen Wireframen suunnittelu
Wireframe suunnittelu | sivustojen rautalankamalli
Verkkosivujen Design suunnittelu
Design suunnittelu

"Olen saanut paljon upeaa palautetta sivustoni ulkonäöstä niin seuraajiltani kuin myös täysin tuntemattomilta. Sivuni näyttävät, kuulostavat ja tuntuvat täysin Kaisa Henriikalta! Ne ovat kuin hyvin istuvat, kauniit vaatteet: tyylikkäät ja joukosta erottuvat”

"Jos voisi tiivistää yhteistyön Labonan kanssa, niin sanon että hämmästyttävä nopeus kaikessa toiminnassa. Tämä nettisivu- projekti meni kyllä niin 100% nappiin kuin vain voi mennä!”

Labona Oy kumppaniksi ja verkkosivut vauhtiin

"Juttelin myyjä Anin kanssa puhelimessa ja heti tuli sellainen olo, että Labonalla oltiin kiinnostuneita toteuttamaan juuri minun projektini. Saman päivän aikana projekti laitettiin käyntiin ja kahdessa päivässä päästiin jo toteutusvaiheeseen; pidettiin kehittäjän kanssa 45 minuutin puhelinpalaveri. ”

"Hämmästyttävää oli, miten kehittäjä ymmärsi ideani heti ja esitti jo minun tyyliini sopivia ideoita! Kuudessa viikossa sivustoni oli jo julkaisukelpoinen!”

"Tämä nettisivu- projekti meni kyllä niin 100% nappiin kuin vain voi mennä!”

"Tärkeää minulle oli myös se, että sain itse valita sivustoni julkaisupäivän ja viestiä siitä seuraajilleni. Ja että julkaisupäivä myös piti!”

Kaisa Henriikka halusi luoda verkkoon oman yhteisönsä pluskokoisille naisille. Yhteisön jäsenet ovat yhteisöön sitoutuneita, rekisteröityineitä kävijöitä.

"Yhteisö tarjoaa mm. kehopositiivisen vertaisryhmän, jonka kanssa keskustella ja vaihtaa ajatuksia”

Jäsenmaksu on toteutettu kuukausiveloituksena ja yhteisön jäsenille on tarjolla keskustelufoorumin ja vertaisryhmän lisäksi mahdollisuus piipahtaa Englantilaisten pluskokoisten vaatteiden verkkokauppaan.

Verkkokaupan jäsenyys

Verkkokaupassa ostokset ovat riskittömiä, sillä palautus ja vaihto ovat ilmaisia! Jäsenyys tarjoaa myös ilmaisen, puolen tunnin stailausajan Kaisa Henriikalta joka kuukausi. Tuon ajan voi kyllä käyttää ihan miten haluaa; vaikkapa mukavaan juttutuokioon tai kehopositiivisen ajattelun boostaukseen.

Kaisa Henriikka postaa joka viikko stailausvideoita ja vinkkejä sivuston jäsenille, sekä järjestää jäsenilleen ”höntsäjumppaa” ja joogaa liikunnan ammattilaisen pitämänä.

"Se, että on pluskokoinen ei tarkoita, etteikö olisi kiinnostunut myös hyvinvoinnistaan!”

Tekniset funktiot
Kaisa Henriikan sivustolla:

Lisäksi Kaisa Henriikka valitsi Labonan ”Huoleton” –paketin. Pakettiin sisältyy verkkokaupan tietoturva- ja järjestelmäpäivitykset, pienimuotoiset päivitystyöt asiakkaan puolesta, varmuuskopiointi ja varmuuskopioista palauttaminen, domainosoitteen uusiminen ja hallinnointi, sekä lisäksi verkkosivujen ylläpito & webhotelli.

"Oli alusta asti itsestään selvää, että valitsin Labonan Huoleton-paketin osana räätälöityä nettisivukokonaisuutta, koska koen, että sillä otetaan minulta stressi pois. Ei tarvitse itse miettiä mitään päivityksiä, kun Labona hoitaa kaiken."

"Jos voisi tiivistää yhteistyön Labonan kanssa, niin sanon että hämmästyttävä nopeus kaikessa toiminnassa ja aito kiinnostus juuri minun bisnestäni ja sen vaatimuksia kohtaan nousevat päällimmäisiksi".

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ

Kerro meille nettisivuhankkeestasi