Labona Logo

Aktiivimedia

Tavoita kohderyhmäsi

Aktiivimedia tavoittaa kohderyhmäsi ainutlaatuisissa ympäristöissä. Vaikka kyseessä on ulkomedia, niin samalla voidaan puhua kohderyhmämediasta, sillä jokaisessa ympäristössä tavoitat erityisiä kohderyhmiä.

Aktiivimedia tavoittaa kohderyhmäsi ainutlaatuisissa ympäristöissä.

Vaikka kyseessä on ulkomedia, niin samalla voidaan puhua kohderyhmämediasta, sillä jokaisessa ympäristössä tavoitat erityisiä kohderyhmiä.

 

  • Tavoita opiskelijat kampuksilla keskellä heidän arkeaan.

  • Tavoita lapsiperheetkuntoilijat ja seniorit rakkaan harrastuksen parissa.

  • Tavoita sairaalan kahvion asiakkaat odottamassa ja kuluttamassa aikaa

  • Tavoita messukeskuksen kävijät heti sisääntulon yhteydessä

 

Aktiivimedian mediaympäristöt myös laajenevat aktiivisesti ja mahdollistamme näin aivan uudenlaisia kanavia viedä viestisi perille!

Mainoksesi ei häiritse vaan näkyy positiivisessa yhteydessä

Mainoksesi näkyy aktiivimedian medianäytöillä, jotka ovat käsidesilaitteiden tai kännyköiden latauspisteiden yhteydessä.

Sinun mainoksesi ei siis keskeytä, ei estä kuluttamasta kenenkään suosikkisisältöjä tai katkaise lempiohjelman katsomista.

Mainoksesi näkyy positiivisessa yhteydessä, kun kuluttaja saa apua laitteelta – joko kännykän latausta tai käsien desinfiointia.

Tässä positiivisessa hetkessä sinulla mahdollisuus kertoa kohderyhmällesi oma viestisi -kuvin ja sanoin ja myös liikkeen voimalla!

Esimerkiksi Helsingin Messukeskuksessa on 10 medianäyttöä käsidesiautomaateilla ja kolme medianäyttöä kännyköiden latauspisteiden yhteydessä. Messuvieraiden on vaikeaa olla huomaamatta viestiäsi!

Digitaalinen mainos

Hyödynnä aktiivimedian mahdollisuutta esittää liikkuvaa kuvaa! Pienikin liike spotissasi kerää huomiota paremmin kuin staattinen mainos. Et tarvitse videotuotantoa spottia varten, vaan voit helposti animoida muutaman staattisen sivun.

Laita tekstisi lentämään ja räjäytä tarjouksesi ruudulle! Spottisi pituus on aina tilauksi mukaan.

 

Aktiivimedian näytöt ovat pystysuuntaisia (Portrait) digitaalisia näyttöjä.

  • Latauspisteiden yhteydessä olevien näyttöjen koko 42″
  • Käsidesiautomaattien näytön koko 22″

Molemmissa tarkkuus 1080 x 1920 px. Mainoksesi formaatit voivat olla PNG, JPEG ja JPG, MP4 (AVC), Tiedoston max. koko 40Mb.

Ota reippaasti yhteyttä, kysy lisää ja laita mainoksesi tavoittamaan kohderyhmääsi aktiivisesti!