Labona Logo
Search Searching Online Network Website Concept

5 TÄRKEINTÄ VINKKIÄ GOOGLEN HAKUTULOKSISSA MENESTYMISEEN

Labona Oy – Yritystäsi kiihdyttävä digitoimisto !

Tiesitkö, että Google käyttää yli 200 hakutuloksiin vaikuttavaa ”vihjettä” (ranking factor)? Nuo googlen käyttämät vihjeet ja seikat vaikuttavat siihen, mitkä verkkosivut nousevat hauissa SERP tulosten kärkeen (Search Engine Result Page – tarkoittaa hakukoneen hakutulossivua, jos olet vielä uusi SEO-maailmassa). Eli mitkä verkkosivut nousevat ensimmäiselle hakutulossivulle.

Jos haluat perehtyä noihin kaikkiin 200 vihjeeseen, voit tehdä sen linkistä: 200 Google ranking factors, mutta tutustuminen kaikkiin hakujätin algoritmeihin vaikuttaviin tekijöihin ei ole niin oleellista, kuin hakutuloksissa menestymiseen vaikuttavien tekijöiden tunnistaminen.

Kaikki Googlen hakutuloksiin vaikuttavat seikat eivät ole saman arvoisia. Hakukoneoptimoinnin (SEO) isossa kuvassa, jotkut seikat ovat ehdottoman tärkeitä, mutta on myös paljon sellaisia tekijöitä, jotka ovat kokonaisuuden kannalta vähempiarvoisia.

Hakukoneoptimoinnin (SEO) vaatimukset muuttuvat ja kehittyvät koko ajan. Ei ole olemassa yhtä kaikille sopivaa ratkaisua menestyä hakutuloksissa. Jos haluat, että verkkosivusi menestyminen hakutulossivulla nousee keskiverrosta sivun kärkeen, kannattaa käydä läpi tämä päivitetty lista. Listalle on päivitetty ne tärkeät hakutuloksiin vaikuttavat asiat, jotka kannattaa ottaa huomioon vuonna 2020 ja siitä eteenpäin.

Google suosii verkkosivuja, jotka ovat optimoituja niin hakukoneelle, kuin loppukäyttäjällekin. Se tarkoittaa silloin sitä, että verkkosivujesi sisältö on niin hyvää ja hyvin optimoitua, että se sekä sijoittuu hyvin Googlen hauissa, että tarjoaa loistavan kokemuksen sivukävijöillesi. Mitä paremmin verkkosivu on optimoitu, sitä enemmän se tuottaa liidejä, toteuttaa myyntiä ja houkuttelee liikennettä sivuillesi tasaisen jatkuvasti. Ilman hakukoneoptimointia (SEO) etsijät eivät löydä sivuillesi, saati pääse tutkimaan niitä.

Joten nyt, kun olemme saaneet vähän taustatietoja selvitettyä pois alta, niin…


TÄSSÄ OVAT 5 TÄRKEINTÄ GOOGLEN HAKUTULOKSIIN VAIKUTTAVAA ASIAA VUONNA 2020:

  1. LINKIT ULKOISILTA SIVUSTOILTA (BACKLINKS)

  2. MÄÄRITELTY KONELUETTAVA MUOTO/KAAVIO (SCHEMA)

  3. SUOJATTU VERKKOSIVUSTO

  4. SIVUSTON NOPEUS

  5. AVAINSANAOPTIMOITU SISÄLTÖ

Jaa artikkeli:

Twitter
LinkedIn
Facebook
WhatsApp

Ota
Yhteyttä!

Oletko aikeissa tai kenties jo suunnittelemmassa yrityksellesi uusia nettisivuja? Kenties tarvitset apua markkinoinnin ja myynnin edistämisen kanssa?

Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme ottavat yhteyttä.

Katsotaan miten, voimme parhaiten olla avuksi!

Jatka lukemista:

Man working with a computer, General Data Protection Regulation and European Union flag

Kuka tarvitsee sivuilleen tietosuojaselosteen?

Jos keräät ja tallennat verkkosivujesi kävijöiltä (reksisteröityminen) tai verkkokauppasi asiakkailta yhteystietoja, tulee henkilötietojen käsittelystä laatia tietosuojaseloste. Jos verkkokauppasi asiakkailla on mahdollisuus luoda käyttäjätili kauppaasi, niin

Laptop computer
Wordpress

Kotisivut WordPressillä – Miksi?

Ei ole tainnut jäädä keneltäkään kuulematta, että Wordpress on maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä. Se on suunnittelijan ja koodarin kannalta ehdottomasti erinomainen valinta, mutta miksi yrityksesi kannattaisi valita Wordpressillä tehdyt kotisivut? Alla neljä painavaa syytä!